Wéér bus gestenigd door straatterroristen (‘jongeren’) in Heemskerk

07-03-2017 13:56

De gemeente Heemskerk is de straatterreur tegen bussen helemaal zat en gaat daarom de ‘jongeren’ die het zo leuk vinden telkens bussen te stenigen echt keihard aanpakken: met cameratoezicht (LOL) (pak aan ‘jongeren’!). Ook komen er ‘particuliere beveiligers’ die zeker twee hele weken ‘maar misschien wel langer’ zullen surveilleren. Dit meldt RTVNH. Het is niet bekend of de verantwoordelijke ‘jongeren’ inmiddels trillen van angst huilend in hun bedjes liggen, bezorgd als ze zijn over deze nieuwe bikkelharde aanpak.

Maandagavond werd er opnieuw een bus bekogeld met stenen. Hierdoor sneuvelden meerdere ruiten. Dat is de zoveelste bus die is gestenigd in een inmiddels lange rij van door ‘jongeren’ gestenigde Heemskerkse bussen.

In Heemskerk zijn burgers dan wel steeds vaker in gevaar tijdens het gebruik van openbaar vervoer, de ambtenaren van de gemeente Heemskerk zitten er in elk geval warmpjes bij. Zo mochten de Heemskerkers vorig jaar 2500 euro betalen zodat hun gemeentesecretaris op een ‘magische intense ontdekkingsreis’ naar Marokko kon en werd er voor meer dan 4 ton aan belastinggeld besteed aan spirituele kwakzalverscursussen voor de ‘persoonlijke groei’ van ambtenaren. Het is voor de burgers van Heemskerk dan ook te hopen dat er nog geld over is om de cameratoezicht te financieren.

De burgemeester van Heemskerk Mieke Baltus (CDA) is overigens niet zo heel erg van het communiceren.