Opinie

Ontluisterend: Amsterdamse linkse actiekrant Parool pleit openlijk voor een nieuw Noord-Zuidlijn-drama

21-07-2018 13:40

 

“Het is regelmatig gezegd de afgelopen jaren: de aanleg van een metrolijn kost klauwen met geld, maar levert vervolgens voor vele tientallen jaren profijt op. Bereikbaarheid, snel en betrouwbaar, vormen de bouwstenen voor een groeiende economie. Parijs, om maar eens een grote stad te noemen, legt de komende vijftien jaar 200 kilometer nieuw metrospoor aan.

Nu de Noord/Zuidlijn rijdt, is het moment aangebroken om in actie te komen voor de volgende metro.

Hoog tijd voor de volgende lijn.”

 

Het staat er écht! (Blendle-link) Amsterdammers kunnen nu eindelijk beginnen met het verwerken van een massatrauma wat miljarden en miljarden aan belastinggeld heeft gekost, waardoor unieke monumentale panden zijn verzakt, waardoor talloze ondernemers failliet zijn gegaan en wat vooral veel, heel erg veel wantrouwen voor liegende en dwingende bestuurders heeft opgeleverd. Die Noord-Zuidlijn staat de komende 700 jaar kortom gelijk aan ‘dat nooit weer’.

Maar wat bepleiten ze in de subjectieve, activistische Amsterdamse openlijk subjectieve pro-PvdA/D66/GroenLinks-courant Parool? NÓG EEN METROLIJN! NÓG EEN FAAL! NÓG MEER SLACHTOFFERS, TRAUMA’S, WANTROUWEN, CRISES! AMSTERDAM HELEMAAL AAN DE BEDELSTAF!

We hebben meerdere malen gecheckt of dit wel echt het Parool is, en niet De Speld of één of andere nepnieuwssite, maar het staat toch echt doodleuk in de officiële Parool. En dan weet u, Amsterdamse bestuurders kennende, wel wat de toekomst gaat brengen: gewoon weer 15 35 jaar aan bouwkartel-ellende. De ‘kritische’ media zijn het er mee eens, niets staat de megalomanen nog in de weg.

Woont u in Amsterdam? Vlucht! Vraag asiel aan in Rotterdam! Schrijf u vandaag nog uit bij de gemeente! U wordt bestuurd door knettergekke en levensgevaarlijke megalomane schizofrenen, parasieten en burgerbloedzuigers! Uw journalistiek wordt gemaakt door moreel corrupte diep bukkende laffe lakkeien, door met de wolven meehuilende proapgandisten en crypto-communisten!

Tip voor als u wegvlucht uit Het Grote Poepgat: ga niet met de metro. Dan loopt u risico te worden doodgestoken. Die gaat de komende dagen weken maanden jaren namelijk heel vaak stuk. Nog veel vaker dan de huidige metro tot nu toe al stuk ging, en dat is écht heeeeeeeeeeeeeeeeel erg vaak.

 

Lees ook: Tijd voor paniek, de Noord-Zuidlijn gaat rijden.