Doneer aan TPO
 

Verdachten steekpartij Hardenberg (‘tieners’) zijn vier asielzoekers tussen 13 en 33 jaar oud

19-jarig slachtoffer raakte zwaargewond, werd vier keer gestoken

Door: Bert Brussen, 20:02, 17 juli 2018

De vier verdachten (eerder in de media ‘tieners’ en ‘mannen’ genoemd) die zijn opgepakt voor betrokkenheid bij een steekpartij in Hardenberg zaterdagochtend waarbij een 19-jarige man zwaargewond raakte zijn alle vier bewoners van het asielzoekerscentrum Heemserpoort in Hardenberg. De vier verdachten zijn 13, 19, 27 en 33 jaar oud. Dit meldt De Stentor. De vier verdachten zitten vast.

Het COA zegt mee te leven met het slachtoffer, maar kan nog niet zeggen wat er met de vier asielzoekers gaat gebeuren anders dan dat er strafrechtelijk onderzoek zal volgen.

Het zwaargewonde slachtoffer, dat naar eigen zeggen vier keer werd gestoken, is inmiddels weer aan de beterende hand. Hij heeft inmiddels zijn vrienden bedankt voor de steun.

In 2015 was er in Hardenberg nog veel verzet tegen de bouw van het asielzoekerscentrum Heemserpoort en de komst van 1000 asielzoekers.

 


 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties