Doneer aan TPO
 

Verdachte moord op Utrechtse studente zat eerder deze maand 3 dagen vast omdat hij haar stalkte

Laura Korsman kreeg alarmknop van politie

Door: , 20:22, 12 juli 2018

Laura Korsman kreeg alarmknop van politie

De man die er van wordt verdacht woensdag de Utrechtse studente Laura Korsman te hebben gedood zat eerder deze maand drie dagen vast omdat hij haar stalkte. Korsman beschikte over een alarmknop van de politie. De politie bevestigt donderdagavond in een perscommuniqué dat de man die in Nieuwegein werd aangehouden haar ex-vriend is.

 

“Het slachtoffer heeft recent bij de politie gemeld dat zij gestalkt werd. De politie is met haar in gesprek geweest en heeft een aangifte opgenomen. Daarna is er vanuit de politie een pakket aan maatregelen geboden, waaronder het uitreiken van een alarmknop. De ex-vriend van het slachtoffer werd al eerder deze maand een keer aangehouden voor stalking van zijn ex-vriendin en heeft drie dagen in hechtenis gezeten. Nadat het onderzoek afgerond was, heeft hij van het Openbaar Ministerie een contact- en locatieverbod gekregen en is hij gedagvaard om voor de rechter te verschijnen. Hij zit nu vast op verdenking van betrokkenheid bij haar dood.”

 

De politie roept getuigen die mogelijk iets gezien hebben op zich te melden. Ook camerabeelden zijn welkom.

Lees ook

Studente Laura Korsman vermoord in Utrecht

 
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace