TPOok!

 
Regio

Verdachte moord op Utrechtse studente zat eerder deze maand 3 dagen vast omdat hij haar stalkte

Laura Korsman kreeg alarmknop van politie

De man die er van wordt verdacht woensdag de Utrechtse studente Laura Korsman te hebben gedood zat eerder deze maand drie dagen vast omdat hij haar stalkte. Korsman beschikte over een alarmknop van de politie. De politie bevestigt donderdagavond in een perscommuniqué dat de man die in Nieuwegein werd aangehouden haar ex-vriend is.

 

“Het slachtoffer heeft recent bij de politie gemeld dat zij gestalkt werd. De politie is met haar in gesprek geweest en heeft een aangifte opgenomen. Daarna is er vanuit de politie een pakket aan maatregelen geboden, waaronder het uitreiken van een alarmknop. De ex-vriend van het slachtoffer werd al eerder deze maand een keer aangehouden voor stalking van zijn ex-vriendin en heeft drie dagen in hechtenis gezeten. Nadat het onderzoek afgerond was, heeft hij van het Openbaar Ministerie een contact- en locatieverbod gekregen en is hij gedagvaard om voor de rechter te verschijnen. Hij zit nu vast op verdenking van betrokkenheid bij haar dood.”

 

De politie roept getuigen die mogelijk iets gezien hebben op zich te melden. Ook camerabeelden zijn welkom.

Lees ook

Studente Laura Korsman vermoord in Utrecht

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.