TPOok!

 
avatar
   
Regio

Wildplassers schoppen man kapot in Tilburg, want man vond iets van het wildplassen

Je als goed burger gedragen tegen wildplassers anno 2018, dat kan natuurlijk helemaal niet in dit gave veilige land

Tags:

Twee wildplassers hebben in de nacht van zaterdag op zondag in Tilburg een man zwaar mishandeld. Het slachtoffer had gezien dat de mannen stonden te plassen en zei daar wat van. Naar eigen zeggen lag het slachtoffer voor hij het wist op de grond en schopten en sloegen de twee wildplassers hem.

Het voorval vond rond 02.15 uur plaats op de Swalm. Het slachtoffer fietste achter zijn dochter en een vriendin door de straat. In de buurt van een woning waar een feestje was, zag hij dat de twee mannen stonden te plassen. Daar zei hij wat van, waarop de wildplassers hem aanvielen. Een vrouw die de twee mannen waarschijnlijk kende, zei dat ze moesten stoppen. Daarop verdwenen de daders en kon het slachtoffer de hulpdiensten bellen.

De man raakte gewond en moest naar het ziekenhuis voor behandeling. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar heeft de wildplassers en de vrouw niet meer kunnen achterhalen. Het feestje was ondertussen afgelopen. De politie is een onderzoek gestart.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.