TPOok!

 
avatar
   
Regio

‘Mannen’ meppen mensen met meerdere broekriemen in pittoresk Renesse te Zeeland

'Twee meisjes en een 23-jarige man' werden slachtoffer van de broekriemmeppers

Tags: ,

Een aantal mannen heeft in de nacht van zaterdag op zondag in het Zeeuwse Renesse mensen verwond doordat zij tijdens een vechtpartij met een broeksriem om zich heen maaiden. In ieder geval twee meisjes en een 23-jarige man liepen hierdoor verwondingen op, meldt de politie. Een 29-jarige man uit Zierikzee is aangehouden.

De politie werd rond 02.00 uur gewaarschuwd over de vechtpartij aan de Roelandsweg in Renesse. Volgens getuigen waren mensen geslagen door meerdere mannen, die met een broeksriem om zich heen maaiden. Aanleiding voor de vechtpartij is mogelijk een ruzie die was ontstaan in een van de horecagelegenheden in Renesse. De 23-jarige man moest zich door de klappen van de riem aan zijn verwondingen laten behandelen op een huisartsenpost.

De 29-jarige man werd na onderzoek aangehouden in een woning in Zierikzee. De man bleek te veel hebben gedronken. De politie is nog op zoek naar een andere man die volgens de getuigen betrokken was bij de mishandeling.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.