Doneer aan TPO
 

Opnieuw geschoten op panden in Delft, nu op andere plek

Salvo's afgevuurd bij de Beestenmarkt en de Molslaan

Door: , 9:05, 12 juni 2018

Salvo's afgevuurd bij de Beestenmarkt en de Molslaan

Voor de derde keer in korte tijd is er in Delft geschoten op een aantal panden. In de nacht van maandag op dinsdag zijn, vermoedelijk met automatische wapens, salvo’s afgevuurd op panden op de Beestenmarkt en de Molslaan. In de gevels van beide winkels zitten kogelgaten.

De twee straten zijn afgezet en omwonenden konden er niet in of uit. De politie denkt wel dat bewoners naar buiten mogen om bijvoorbeeld naar hun werk te gaan. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen. Er zijn geen arrestaties verricht.

Begin mei zijn schoten gelost met een automatisch wapen bij een coffeeshop in de Breestraat. Een week later werd bij dezelfde coffeeshop een handgranaat gegooid. Of deze twee incidenten verband houden met de schietpartij van maandagochtend vroeg is niet bekend.

(ANP)

 
 
 

Steun direct Gyurka Jansen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace