TPOok!

 
avatar
   
Regio

Te water geraakt 3-jarig jongetje overleden in Oudewater

In Drente verdronk een tienermeisje bij recreatieplas

Een 3-jarig jongetje dat zaterdag in het Utrechtse Oudewater te water raakte, is overleden. Burgemeester van Oudewater Pieter Verhoeve heeft het overlijden van het kind op Twitter bevestigd.

De burgemeester spreekt in de tweet, waarin hij ook een link heeft gezet naar een bericht op Woerden.tv, van hartverscheurend nieuws. Volgens Woerden.tv fietste het jongetje zaterdagavond een sloot aan de Ambachtsdreef in. De gealarmeerde hulpdiensten hebben nog geprobeerd het kind te reanimeren.

Verhoeve meldt in gedachten bij de ouders en dierbaren te zijn. “Oudewater rouwt mee.”

Verdrinking meisje bij Schoonloo

Dit weekend verdronk ook een tienermeisje in een recreatieplas bij het Drentse Schoonloo. Het meisje werd nog gereanimeerd toen ze met de ambulance naar een ziekenhuis werd gebracht, maar dat mocht niet meer baten.

De hulpdiensten werden zaterdag aan het einde van de middag naar het Loomeer geroepen vanwege een vermissing. Toen de lokale brandweer aankwam, werd het in 2006 geboren meisje net uit het water gehaald door een omstander. De hulpdiensten namen het over en zijn het slachtoffer volgens een woordvoerder van de brandweer direct gaan reanimeren. “Ze hebben alles gedaan wat ze konden”, aldus de woordvoerder.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.