TPOok!

 
avatar
   
Regio

Drugsdealer vlucht voor politie, botst hoogbejaarde in rolstoel omver, bejaarde raakt gewond

In Vlissingen

Tags:

Een hoogbejaarde vrouw in een rolstoel is donderdagmiddag in Vlissingen gewond geraakt, doordat een drugsdealer die op de vlucht was voor de politie tegen haar aan botste. De vrouw is naar een ziekenhuis gebracht. De drugsdealer is uiteindelijk opgepakt.

Agenten hadden de verdachte tijdens een actie om de drugsoverlast in Vlissingen aan te pakken even voor het incident gezien in een tunneltje van het Stadhuisplein. Hij had samen met een andere drugsdealer contact met een bekende drugsgebruikster. Daarna reden de mannen richting de binnenstad van Vlissingen.

De agenten vermoedden dat de mannen drugs hadden verkocht en wilden ze aanhouden. Beide verdachten, een 19-jarige uit Middelburg en een 21-jarige Vlissinger, sloegen op de vlucht, maar konden toch in de kraag worden gevat. De politie heeft onder meer soft- en harddrugs in beslag genomen.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.