Doneer aan TPO
 

Video – Dit is resultaat van misdaadgedoogbeleid Van Aartsen, krakende illegalen breken in

Crimineel We are here geen strobreed in weg gelegd in 020, bewijs nu op beeld

Door: Bas Paternotte, 13:05, 04 juni 2018

Krakers van de We Are Here-groep probeerden maandagochtend met geweld een pand aan de Weesperzijde in Amsterdam te kraken. Het pand was echter bewoond. Een bewoner probeerde de illegalen tegen te houden. De Telegraaf schoot ontluisterende beelden.

Ondertussen meldt het ANP dat de een ander deel van de krakende illegalen bezig is de panden aan de Rudolf Dieselstraat in Amsterdam-Oost te verlaten.

Daar werd tot twee keer toe een zogenoemde ‘vergiskraak’ gedaan in een bewoonde woning. Bij een daarvan stond een bewoonster onder de douche. Ook werden medewerkers van Ymere, eigenaar van de panden, en leegstandsbeheerder Camelot bedreigd en ontstond er een conflict tussen leden van Identitair Verzet en een groep antifascisten.

Het nieuwe stadsbestuur van Amsterdam wil op korte termijn een 24 uursopvang openen voor uitgeprocedeerde asielzoekers, maar die laat nog even op zich wachten. De illegalen van We Are Here hebben aangegeven dat ze hier geen gebruik van willen maken. “We willen een definitieve oplossing voor onze situatie”, zei een woordvoerder.


 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties