TPOok!

 
avatar
   
Regio

Kinderen lastigvallende naargeestige clown ontloopt Arnhemse politie

Messenzwaaiende clown onvindbaar - Niet eerste keer dat hij kinderen lastigvalt

Tags: ,

De politie in Arnhem is zondagmiddag op zoek naar een man, die verkleed als clown, kinderen lastig zou hebben gevallen. De politie en de brandweer kamden een bos in de omgeving van de Engelenburgstraat en de Staverdenstraat in Presikhaaf uit. Daar zou de man zich even na 17.00 uur schuilhouden, meldt de Gelderlander. “Het was een killerclown. In het begin hebben we afgewacht, maar hij kwam steeds dichterbij en had messen bij zich”, aldus een 11-jarige getuige.

De politie maakte ook een melding van de man via Burgernet. Rond 18.15 uur werd de zoektocht gestaakt. De man werd niet gevonden. De omgeving van het bos waarin naar de man werd gezocht, was tijdelijk afgezet. De brandweer zette een drone in met een warmtebeeldcamera, maar dat mocht niet baten.

Volgens de politie is het niet de eerste keer dat de clown kinderen lastigvalt in Presikhaaf. Hij zou vaker rondhangen bij een speeltuin.

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.