TPOok!

 
avatar
   
Regio

Lokagent pakt drie ‘tieners’ die worden verdacht van reeks overvallen in Rotterdam

Pleegden overvallen op maaltijd- en pakketbezorgers

Om een eind te maken aan een serie overvallen op maaltijd- en pakketbezorgers in Rotterdam, heeft de politie met succes een lokagent ingezet. Dankzij de rechercheur vermomd als bezorger zijn drie tieners opgepakt.

In de Spiekmanstraat in Rotterdam-Feijenoord werd de koerier aangesproken door één van de verdachten. “Op het moment dat het pakketje uit zijn handen werd getrokken kwamen andere agenten in actie. Ze hebben de andere twee tieners op verschillende plaatsen in de wijk opgepakt” , aldus de politie.

Na de arrestaties doorzochten rechercheurs drie woningen en namen zakjes met gebruikershoeveelheden verdovende middelen in beslag. De verdachten werden vorige week vrijdag al opgepakt. Donderdag zijn ze voorgeleid aan de rechter-commissaris. Ze zitten nog vast. Hun identiteit is niet bekendgemaakt.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.