Doneer aan TPO
 

Pyongyang aan het IJ gaat ‘mogelijk discriminerend lesmateriaal scholen’ onderzoeken

'Onderzoek inventariseert hoe er les gegeven wordt over het slavernijverleden'

Door: Marc van Molenbeek, 12:43, 19 mei 2018

Het ultra-linkse stadsbestuur van de Nederlandse hoofdstad (‘wereldstad’) Amsterdam gaat ‘onderzoek doen naar lesmateriaal op scholen’ omdat na slechts één klacht van een Chinese ouder al het lesmateriaal misschien wel ‘discriminerend’ is en sowieso niet voldoet aan de Orwelliaanse standaarden van 1984-Amsterdam.

AT5 legt in geinige maar eufemistische Nieuwspraak uit wat er precies gaat gebeuren op gezag van de crypto-communistische salafistenhandenreiker en kraakpandgedoger burgemeester Jozias van Aartsen (VVD, lol):

 

“Het onderzoek inventariseert hoe er les gegeven wordt over het slavernijverleden en of er gebruik gemaakt wordt van vooroordelen of stigma’s. Met de uitkomsten van het onderzoek wil de gemeente in gesprek met de ontwikkelaars van lesmateriaal.”

 

Wij herhalen: ‘hoe er les gegeven wordt over het slavernijverleden‘.

Wij herhalen nog een keer: ‘hoe er les gegeven wordt over het slavernijverleden‘.

Verder commentaar lijkt ons overbodig. Nu graag brillen inleveren en vertrekken naar het platteland om daar de vruchten van lichamelijke harde arbeid te plukken, blanke heteroseksuele inwoner van Amsterdam.


   
 
 
 
Toon / Verberg Reacties