Doneer aan TPO
 

‘Tieners’ terroriseren Goes, meerdere auto’s voor de lol gesloopt

Daders: twee kinderen van 17, twee mannen van 18

Door: , 14:41, 13 mei 2018

Daders: twee kinderen van 17, twee mannen van 18

Vier tieners zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt voor het trekken van een spoor van vernielingen in Goes. De vier, twee jongens van zeventien en twee van achttien jaar uit Goes en Nisse, worden ervan verdacht vernielingen te hebben aangericht aan meerdere auto’s. Zo is een stoeptegel tegen de achterkant van een auto aan de Lewestraat gegooid.

Ook aan auto’s op de Zomerweg, het Groenedaal, de Schalklaan en de Vogelzangsweg zijn vernielingen geconstateerd. De vier jongens konden worden opgepakt dankzij een van de gedupeerde eigenaren. Die achtervolgde de fietsende vandalen en waarschuwde de politie. Twee agenten op de fiets gingen poolshoogte nemen. Op de Heernisseweg zagen ze vier fietsers uit een brandgang komen die schichtig om zich heen keken. De getuige herkende de vier als de vandalen, waarop de tieners werden opgepakt.

De politie roept getuigen en gedupeerden op zich te melden.

Anp

Tags:
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace