Doneer aan TPO
 

‘Tiener’ (15) opgepakt voor vier gewapende overvallen in Eindhoven

Overvallen op cafetaria, tankstation, supermarkt in het pittoreske Woensel-Noord

Door: Redactie, 17:20, 22 april 2018

Een vijftienjarige jongen uit Eindhoven wordt verdacht van vier gewapende overvallen in het Eindhovense stadsdeel Woensel-Noord. De overvallen werden gepleegd tussen 13 maart en 7 april. De politie hield de tiener vrijdagmiddag aan. Hij zit vast voor verhoor.

De jongen wordt verdacht van overvallen op een cafetaria, een tankstation (twee keer) en een supermarkt. Ze werden in tijdsbestek van een maand gepleegd. De politie kwam de jongen op het spoor mede doordat het signalement (fel gekleurd trainingspak, donkere huidskleur, negroïde, gemaskerd, mes, 170 cm, Nike jack, rode gestreepte trui, jeans, te voet, Ford Ka) van de dader telkens overeenkwam en dat de overvallen rond sluitingstijd plaatsvonden. Bij de overvallen werden een mes en een op een vuurwapen lijkend voorwerp gebruikt. Twee keer werd een geldbedrag buit gemaakt.

Na de aanhouding onderzochten agenten de woning van de verdachte in Eindhoven. Daarbij vonden ze onder meer een imitatievuurwapen. Dit is in beslag genomen.

Anp/TPO


Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties