TPOok!

 
avatar
   
Regio

‘Man’ (18) jat motor tijdens proefrit in Breda, krijgt pech, wordt opgepakt

Vrienden motordief bemoeiden zich met arrestatie, politie moest geweld en pepperspray gebruiken

Tags:

Een achttienjarige man uit Breda die er tijdens een proefrit op een motor vandoor ging, is zaterdag uiteindelijk toch in de kraag gevat doordat hij pech onderweg had gekregen. De man bleek de motor ook nog eens beschadigd te hebben.

De verkoper van de motor had zaterdag in Breda afgesproken met de potentiële koper, die een proefrit wilde maken, meldt de politie. De verkoper eiste eerst de telefoon van de koper, die er vervolgens vandoor ging op het voertuig.

Na een tijdje meldde de Bredanaar zich telefonisch bij zijn slachtoffer. Hij stond met pech en wilde zijn telefoon terug. Voor de overdracht van de motor en het teruggeven van de telefoon werd met de politie een val opgezet in de Ooievaarstraat. Na een korte achtervolging werd de Bredanaar aangehouden. Enkele vrienden van hem bemoeiden zich nog met de arrestatie. Agenten dreigden vervolgens met pepperspray en gebruikten geweld om de zaak rustig te krijgen.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.