TPOok!

 
avatar
   
Regio

Gezellig een zaterdagavondje stappen in Zandvoort: gewonden, agenten uitgescholden

'Opstootjes'

Tags:

Bij diverse opstootjes in het centrum van Zandvoort zijn in de nacht van zaterdag op zondag vier mannen aangehouden en drie mensen gewond geraakt.

Twee arrestanten, Engelsen van 48 en 51 jaar, werden opgepakt na een vechtpartij in een café. Een 40-jarige man uit Zandvoort raakte hierbij gewond en ging naar het ziekenhuis.

Een 23-jarige Zandvoorter raakte gewond aan zijn hoofd bij een vechtpartij op een terras van een café. Ambulancepersoneel keek hem na. Tijdens het incident scholden terrasbezoekers agenten uit.

Een 20-jarige en een 23-jarige Zandvoorter werden aangehouden voor het uitschelden en beledigen van agenten. Andere personen uit de groep scholden de politie ook uit. Onderzocht wordt nog wie dat deden.

In een ander café liep rond middernacht een 22-jarige man uit Zandvoort een flinke snee op. Aanvankelijk werd gedacht dat hij was gestoken, maar vermoedelijk heeft de man zichzelf per ongeluk verwond.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.