TPOok!

 
avatar
   
Regio

Gewoon vrij rondlopende totaalidioot rijdt ambulance op weg naar spoedgeval klem in Rotterdam

Ambulance moet spoedrit afbreken, politie noodzakelijk om totaalidioot te kalmeren, in dat gave land Nederland

Een boze weggebruiker heeft zondagmiddag een ambulance klemgereden op de Westzeedijk in Rotterdam. De ambulancechauffeur en meerijdende verpleger moesten daardoor hun spoedrit naar Marconiplein afbreken. Ze voelden zich dusdanig gehinderd dat ze de politie met spoed om hulp vroegen. Een motoragent schoot te hulp.

Volgens een politiewoordvoerder was in dit geval “juridisch weinig te doen aan deze absolute gekkigheid”, maar is een zeer hartig woordje gesproken met de opgewonden bestuurder. Waarom hij de ziekenwagen klemreed, is niet duidelijk.

“We vinden hier wel heel veel van, maar we hebben ons onderbuikgevoel aan de kant gezet. We zijn aan het werk en willen mensen helpen. Onze tijd besteden aan zulke gevallen, is onze tijd verdoen”, zei de woordvoerder.

De ambulancemedewerkers wilden na het voorval snel weer aan het werk, benadrukt de politiewoordvoerder. Omdat de ambulance de rit moest afbreken, is een andere ambulance ingezet.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.