TPOok!

 
Regio

Ziek anti-homogeweld Dordrecht werd gepleegd door ‘hangjongeren’

'Tiener' van 14 jaar oud opgepakt

De politie van Dordrecht denkt met de arrestatie van een 14-jarige ‘tiener’ een verantwoordelijke te hebben gepakt voor het recente ernstige anti-homogeweld. De opgepakte ‘tiener’ hoort bij een groep ‘hangjongeren’ die al tijden lang voor overlast zorgt in de Dordrechtse ‘sterrenwijk’ Sterrenburg. De politie gaat er van uit dat het slechts een kwestie van tijd is voordat alle daders van deze zieke mishandeling vanwege seksuele geaardheid worden opgepakt. De daders zullen hun voorwaardelijke taakstraf, na anderhalf jaar na dato te zijn veroordeeld achter gesloten deuren, dus beslist niet ontlopen.

Omwonenden te Dordrecht laten aan De Telegraaf weten dat de meeste verdachten van ‘Nederlandse origine’ zijn. Die omwonenden weten natuurlijk niet dat ‘afkomst er niet toe doet’, anders zouden ze wel beseffen wat een diepe racisten het zijn door zomaar de ‘Nederlandse origine’ te vermelden.

Het is onbekend wanneer de aanklachten tegen de meeste verdachten door het OM zullen worden geseponeerd en wanneer het slachtoffer te maken krijgt met represailles. Ook is onbekend wanneer de gemeente Dordrecht extra cameratoezicht, buurtcoaches en ‘meer politiesurveillances’ in Sterrenburg zal gaan beloven om deze ‘nare incidenten’ in de toekomst te voorkomen sneller te kunnen betreuren. Ten slotte is onbekend of in Sterrenburg reeds de aanleg van een regenboogzebrapad staat gepland, waardoor de tolerantie voor homoseksuelen bij ‘hangjongeren’ en ‘tieners’ als bij toverslag tot duizelingwekkende hoogten zal stijgen.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.