TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Ombudsman bewijst: binnenstad 020 = gore toeristenhel, welcome to the jungle, overheid afwezig

Waar blijven nu toch al die 'lieve mensen' in die zogenaamd 'lieve stad', waar anarchie lijkt te zijn uitgebroken?

 

“De binnenstad is ‘s nachts een jungle, waarin het recht van de sterkste geldt en waarin de overheid ‘onduldbaar afwezig is’.

‘Ondanks de inspanningen is de situatie voor bewoners en uitvoerders niet wezenlijk verbeterd.’

Voor bewoners is de binnenstad onleefbaar.

‘Totale chaos, niets klopte. Keiharde muziek, zonder vergunning. De bezoekers, veelal toeristen, waren volledig doorgedraaid.’ De handhavers probeerden een uur lang iets te doen aan de overlast, maar hadden geen bevoegdheid om in te grijpen. Daarom kon het feest nog heel lang door gaan.

‘Politiek en ambtenaren moeten hun stinkende best doen het vertrouwen van Amsterdammers terug te winnen.'”

 

De Ombudsman van Amsterdam, Arre Zuurmond, logeerde in 2016 al eens bij een bewoner van de Leidsepleinbuurt. Hij constateerde een living hell voor de bewoners, een hel waarin toeristen kunnen doen wat ze willen omdat er toch geen politie op straat is en waar het melden van overlast net zo zinloos is als denken dat je als voetganger in Amsterdam op een zebrapad voorrang hebt op fietsers.

Dus schreef hij een vernietigend rapport, waarop de Amsterdamse regenten deden wat ze altijd doen: liegen dat ze de problemen gaan oplossen en vooral veel propaganda produceren over hoe fantastisch die wereldstad rioolput Amsterdam eigenlijk is want ‘lieve stad met lieve mensen’ en veel meer van dat soort laf en klef BKB-zelffelicitatiegelul.

Nu is het 2018 en ging de ombudsman weer overnachten bij een bewoner. U raadt het nooit: de problemen zijn helemaal niet opgelost (zoals de politici beloofden), de problemen zijn juist erger geworden. De ombudsman noemt het nu zelfs letterlijk “een jungle, waarin het recht van de sterkste geldt en waarin de overheid onduldbaar afwezig is”.

Handhavers? Die zijn er wel maar kunnen en mogen niets. Politie? HAHAHAHAHAHAHA! Gekkie! Die hebben toch helemaal geen capaciteit en personeel! Dit is Amsterdam, geen serieuze wereldstad als New York ofzo waar veiligheid en het terugdringen van criminaliteit natuurlijk wél gewoon prioriteit zijn.

Sowieso, Amsterdam heeft toch geen geld, dat is in een metrotunnel gekieperd (die nog steeds(!) niet af is).

Leest u zelf even hoe leuk het wérkelijk is om in die ‘lieve stad met lieve mensen’, die wereldstad waar het bruist, te leven.

Stemtip voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen: de politieke partijen aan de macht in Amsterdam die het de afgelopen jaren voor elkaar hebben gekregen rioolput centrum te veranderen in jungle centrum, vooral door te liegen dat het beter gaat worden, zijn VVD, D66 en SP.

21 maart aanstaande kunt u afrekenen…

 

Bonustip: doe slim als Bertje Brussen en verhuis uit Amsterdam, voor het te laat is.

Bonustip 2: vertrouw NOOIT (maar dan ook echt NOOIT) een Amsterdamse politicus! Er is geen leugenachtiger, corrupter, onbetrouwbaarder, burgerhatender, regentesker en technocratischer soort op aarde dan De Amsterdamse Politicus. In feite gaat het bij Amsterdamse politici standaard om één ding: hoe krijg ik zoveel mogelijk megalomane faalprojecten voor elkaar, op kosten van belastingbetalers, en hoe graai, graas, grabbel en trek ik de stad zo snel mogelijk helemaal leeg, zowel moreel als financieel, liefst door het aanzuigen van nog meer toeristen, zodat ik makkelijker kan doorstromen naar een Kamerzetel?

Bonustip 3: ga 21 maart hoe dan ook stemmen en stem op een lokale/protest/verzetspartij (FvD, DENK, Artikel 1, Ouderenpartij, etc.). Op een gevestigde partij stemmen in regentenkartelstad Amsterdam is echt volstrekt zinloos en alleen leuk als je jezelf heel erg haat.

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.