Doneer aan TPO
 

‘Verwarde man’ met bijl sloopt bushokje, loopt over daken, dringt willekeurig huis binnen, in Rotterdam

Politie tasert 'verwarde man' plat

Door: Redactie, 11:51, 21 januari 2018

 

Een gezin in Rotterdam-Zuid kreeg zaterdagavond de schrik van hun leven toen een man met een hakbijl de ramen van hun woning insloeg en naar binnen ging. De verwarde persoon had daarvoor al een bushokje vernield aan de Beijerlandselaan en met de bijl over de daken van de Beverstraat en Slaghekstraat gelopen. Vanaf het dak was hij de woning binnengegaan.

De politie was al gewaarschuwd en agenten haalden de man met behulp van een taser uit de woning. Niemand raakte gewond, maar bewoonster was wel zo erg geschrokken dat ze is nagekeken door ambulancepersoneel. De man van 34 jaar uit Rotterdam is meegenomen naar het bureau.

Anp
 

 


Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties