Doneer aan TPO
 

Verdachte aangehouden na vondst dode vrouw in Rotterdamse woning

Politie gaat uit van een misdrijf

Door: Redactie, 8:15, 16 januari 2018

De politie in Rotterdam heeft gisteren een zestigjarige inwoner uit die stad aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een vrouw die in een woning aan de Mathenesserweg werd gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf, zei een woordvoerster. De identiteit van het slachtoffer moet nog formeel worden vastgesteld, maar volgens de politie is het vermoedelijk de 39-jarige bewoonster van het huis.

De verdachte is aangehouden in de woning. Een andere man en twee vrouwen die ook aanwezig waren in het huis zijn meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. De verwachting is dat ze later weer worden heengezonden, aldus de woordvoerster.

(ANP)


Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties