TPOok!

 
avatar
   
Regio

Verkeersruzies in Gouda en Sas van Gent veranderen in snoeiharde straatgevechten

Inclusief dreigen met vuurwapen

Bij afzonderlijke verkeersruzies in Gouda en Sas van Gent zondagochtend en zaterdagmiddag ging het er heftig aan toe. In Gouda zou zijn gedreigd met een vuurwapen, in Sas van Gent is over en weer geslagen en werd een betrokkene gestoken.

In de Zeeuwse plaats gingen meerdere mensen met elkaar op de vuist nadat zaterdagmiddag op de Westkade de inzittenden van twee auto’s ruzie met elkaar kregen. Ze stapten uit en over en weer vielen rake klappen. Een 41-jarige man uit Sluiskil liep een steekwond op. Hij is door familie naar het ziekenhuis gebracht.

In de nacht van zaterdag op zondag botsten rond vier uur twee voertuigen op elkaar ter hoogte van Klein Amerika in Gouda. Getuigen belden de politie toen daarna op de Kattensingel een ruzie tussen de bestuurders ontstond en een van hen een vuurwapen leek te trekken. De verklaringen van de betrokkenen over wat er is voorgevallen lopen uiteen, maar de dreigende bestuurder (een 23-jarige man uit Stolwijk) en zijn bijrijder (een 23-jarige man uit Gouda) zijn aangehouden. Onder de bestuurdersstoel van hun auto vonden agenten een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.