TPOok!

 
Regio

Law & order in Amsterdam: VVD wil lokkoelkasten inzetten tegen afvalrovers

Liquidatiehoofdstad van de wereld stelt zijn prioriteiten

De Amsterdamse VVD is helemaal klaar met de liquidaties vergismoorden steekpartijen afvalrovers in de hoofdstad. VVD-raadslid Rik Torn constateert donderdag in De Telegraaf dat er in de wijken dagelijks georganiseerde ’afvalbendes’ op zoek zijn naar metalen en andere verkoopbare spullen tussen het grofvuil. Dat leidt tot groot leed, volgens Torn: “IJskasten worden uit elkaar getrokken, vuilniszakken worden opgereten en ook meubilair moet het ontgelden.” Niet doorschuiven maar aanpakken en normaal doen, dacht de liberaal en hij komt met een oplossing: lokkoelkasten.

“Ik wil dat de gemeente hier werk van gaat maken door alle mogelijke middelen in te zetten.” Torn wil de lokkoelkasten inzetten om de plunderaars -die volgens Torn vaak in busjes met buitenlandse kentekens rondrijden- op heterdaad te kunnen betrappen.

Waarvan akte.

 

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.