TPOok!

 
avatar
   
Regio

Blanke man, met kort, donker, dun, stekelig haar gijzelde en bedreigde arts in cosmetische kliniek

Te Rotterdam

Tags:

De politie in Rotterdam heeft het signalement bekendgemaakt van de man die donderdag een vrouwelijke arts heeft bedreigd en vastgebonden. De man is nog steeds voortvluchtig. De man zou de arts bedreigd hebben met een pistool.

Het gaat om een blanke man, met kort, donker, dun, stekelig haar, zo heeft de arts van de Rotterdamse Xpert Clinic verteld aan de rechercheurs. Het veertigjarige slachtoffer werd donderdagmiddag vastgebonden aangetroffen door een collega, die direct 112 belde. Het motief van de dader blijft vooralsnog onduidelijk.

Het signalement is nog vaag, de politie is druk bezig met het bekijken van camerabeelden om van een algemeen naar een specifiek signalement te komen.

Het is niet duidelijk hoe lang de vrouw buiten westen is geweest. De gealarmeerde politie rukte na de 112-melding over een mogelijk gijzeling met een speciale interventie-eenheid uit en veegde het pand aan de Jan Leentvaarlaan in Rotterdam leeg, maar al snel bleek dat de dader al weg was. De omgeving van de kliniek die pal naast de metrostation Kralingse Zoom ligt, was nog uren afgesloten.

In het gebouw aan de Jan Leentvaarlaan zit ook de Velthuiskliniek, waar cosmetische ingrepen worden verricht.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.