TPOok!

 
avatar
   
Regio

Osama I. (37), verdachte Syriër slachtpartij Maastricht, eerder betrokken bij steekpartij

Zou in januari man hebben neergestoken in Maastricht, zaak werd geseponeerd

Tags:

De uit Syrië afkomstige Osama I. (37) die er van wordt verdacht donderdag in Maastricht twee mensen te hebben doodgestoken werd eerder dit jaar ook al opgepakt vanwege een steekpartij. Op 20 januari werd Osama I. gearresteerd op verdenking van doodslag, meldt De Limburger. Hij zou een man hebben neergestoken op de Criekenput in Maastricht.

Tegenover Powned reageerde het OM over deze zaak als volgt:

 

“Het klopt dat de 37-jarige man uit Maastricht, die verdacht wordt van de dodelijke steekpartijen, eerder dit jaar betrokken was bij een geweldsdelict. Onderzoek heeft toen uitgewezen dat de andere betrokken partij mede schuld was aan het delict. Om die reden is die zaak door het OM geseponeerd.”

 

Ook de advocaat van Osama I. bevestigt tegenover De Limburger dat hij zijn cliënt eerder dit jaar ook heeft bijgestaan in een strafzaak maar wil niet zeggen of dit om een steekpartij ging.

Bij de steekpartij van donderdag kwamen twee mensen om het leven. Ook de beide slachtoffers zijn afkomstig uit Syrië. Het is nog niet bekend welk motief de dader voor de slachtpartij had.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.