TPOok!

 
Video

Marokkanen vieren ‘feest’, belagen cameraman AT5 en roepen heel feestelijk dingen met ‘kanker’

'Grimmige sfeer', dus politie treedt boterzacht op en gebruikt 'zachte hand'

Vuurwerk, gesloopt straatmeubilair, belaagde cameramensen, openbaar vervoer dat moet worden stilgelegd, rellen, intimidatie, een steekpartij.

Maar gelukkig is er bij de MSM weinig aan de hand: ‘Spontane feestjes’ volgens RTL Nieuws en bij het Parool schrijven ze zelfs de onwelgevallige feiten helemaal niet meer op, want Marokkanen, dus ‘constructief, positief nieuws‘.

Je zult Amsterdammer zijn en het nieuws alleen uit het Parool moeten vernemen: dan krijg je dus, ideologisch welbewust en links manipulatief, gewoon niet te weten wat er gaande is binnen de multiculturele Amsterdamse samenleving.

Nepnieuws iemand?

Gelukkig vond zelfs de Amsterdamse politie, inclusief als altijd, het allemaal erg feestelijk en gezellig en werd er gebruik gemaakt van een ‘zachte hand’ om al die vriendelijke en gezellige sfeervolle ‘kankermoeder’ roepende feestvierders, die allemaal hun gezicht bedekken want dat doen feestvierders nou eenmaal graag, niet al te veel dwars te zitten.

Stel je voor. Een staat die optreedt tegen relschoppers: dat moeten we niet willen in dit land, want dat is koren op de molen van de verkeerde politici. Vinden kennelijk ook de ‘objectieve’ media.

Nou lezer, nu weer lekker slapen want er is niets aan de hand in die lieve en sfeervolle multiculturele bruisende stad Amsterdam. lees zelf maar: de MSM zeggen het ook en die zouden nooit liegen, toch?

Trouwens hoe was het multiculturele feestje eigenlijk in andere steden?

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.