TPOok!

 
avatar
   
Regio

Auto rijdt motoragent in Den Bosch aan, politie lost waarschuwingsschot

De verdachten zijn nog voortvluchtig

De politie in Den Bosch heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een waarschuwingsschot gelost nadat twee verdachten een motoragent en een politieauto hadden aangereden. Naar de verdachten werd rond vier uur ‘s nachts nog gezocht.

Bij een achtervolging in de buurt van de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch reed een auto met twee inzittenden een politieagent op een motor aan, meldt een woordvoerster van de politie. De agent raakte niet ernstig gewond. De auto reed verder en botste op een politieauto die niet als zodanig herkenbaar was.

Toen de verdachten er vervolgens te voet vandoor wilden gaan, loste één van de politieagenten een waarschuwingsschot. De verdachten zijn nog voortvluchtig. Bij de zoektocht heeft de politie onder meer een helikopter ingezet.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.