Doneer aan TPO
 

Yelle-machine: ‘Politie vermoedt specifieke plek lichaam Anne Faber #Zeewolde’

Omgeving Nulderpad

Door: Bert Brussen, 10:34, 12 oktober 2017

De politie heeft een vermoeden waar het lichaam van de vermiste Anne Faber is. De politie zoekt donderdagochtend gericht op een specifieke plek in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde. “Het vermoeden is dat het lichaam van Anne Faber daar verborgen is”, meldt de politie. Het gebied is afgezet. De woordvoerder van de politie zegt het sterke vermoeden te hebben dat Faber donderdag wordt gevonden. De familie is hierover ingelicht.

Op basis van onderzoeksinformatie kwam woensdagavond laat een ander gebied in beeld dan daar waar eerder die dag gezocht was. Dit gebied, in de omgeving van het Nulderpad in de gemeente Zeewolde, werd in de nacht van woensdag op donderdag oktober afgezet. Daar werd één specifieke plek gevonden waar vermoedelijk het lichaam van Anne verborgen is.

Het gebied is donderdag afgezet en forensische experts doen nader onderzoek. “Dit onderzoek gebeurt zorgvuldig om geen sporen te vernietigen en zal langere tijd in beslag nemen.”

Anp


 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties