TPOok!

 
avatar
   
Regio

Politie heeft ‘concrete informatie’ over Anne Faber, daarom zoektocht Zeewolde

'Zoektocht in Zeewolde doen we niet zomaar'

Tags:

De zoektocht naar Anne Faber bij Zeewolde wordt donderdag voortgezet, nadat die woensdag werd gestaakt wegens de duisternis. De politie besloot eerder op woensdag het zoekgebied uit te breiden naar de omgeving van Zeewolde (Flevoland).

De politie deed dit op basis van ‘nieuwe onderzoeksinformatie’ maar deed daar verder geen mededelingen over. De verdachte in de zaak Michael P. heeft in Zeewolde gewoond. Het is onbekend of hij de politie iets heeft verteld over de vermissing. Hij zit in beperkingen en een woordvoerster van de politie kon er niets over zeggen.

In Zeewolde werd met speurhonden en een politiehelikopter gezocht in het gebied rondom de Flediteweg in de buurt van het golfresort Zeewolde. Het zoekgebied daar is afgezet met hekken en wordt bewaakt door de ME.

Met dank aan de Yelle-machine.

Politie-eenheden hebben de omgeving van de ‘Tuurtoren‘ afgezet.

Update 20.06 – Zoektocht Zeewolde stopgezet wegens duisternis

De zoekactie in Zeewolde naar de vermiste Anne Faber is wegens de duisternis stopgezet. Er is tijdens de zoektocht niets gevonden, zo meldde een woordvoerder van de politie.

Het terrein waar de politie zoekt is afgezet en wordt bewaakt. Eerder op woensdag besloot de politie het zoekgebied waarin wordt gezocht naar Faber uit te breiden naar de omgeving van Zeewolde (Flevoland). Dat deed de politie op basis van ,,nieuwe onderzoeksinformatie”. De verdachte in de zaak Michael P. heeft in Zeewolde gewoond.

Update 18.44 – Politie: Geen persconferentie zolang Anne Faber niet is gevonden

Update 17.34 – Politie: Vrijwilligers niet nodig voor zoektocht

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.