TPOok!

 
avatar
   
Regio

Scholieren terroriseren toneelvoorstelling in Carré

Theater genoodzaakt scholieren in pauze voorstelling buiten te zetten

Tags: ,

Het Amsterdamse theater Carré heeft woensdagavond een groep scholieren weggestuurd omdat ze een voorstelling verstoorden. De middelbare scholieren veroorzaakten tijdens een opvoering van The Curious Incident of the Dog in the Night-Time veel overlast bij het publiek en acteurs. In de pauze wees het theater tientallen jongeren de deur.

Het toneelstuk, gebaseerd op de gelijknamige roman van Mark Haddon, kent veel stille momenten. Volgens een woordvoerder van Carré was het daarom extra vervelend dat de scholieren voor rumoer zorgden.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time trekt veel jongeren, omdat het boek van Haddon op de leeslijst voor het vak Engels staat. Volgens Carré is het bij deze reeks niet eerder voorgekomen dat scholieren zijn weggestuurd. Het theater licht scholen overigens vooraf in over de gedragsregels die gelden bij een bezoek aan het toneel.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.