TPOok!

 
Regio

OM eist lage werkstrafjes tegen groep psychopatische kopschoppers

Schopten op Koningsdag in Arnhem jongens van 14(!) en 18 jaar oud helemaal kapot

Tegen een groep van negen(!) ‘jongeren’ (zie onderstaande foto, bij Geenstijl de voor- en achternamen van de ‘jongeren’) die worden verdacht van extreem zinloos geweld is dinsdag door het OM in Arnhem een van laffe, lage werkstrafjes geeist. Tegen twee meerderjarigen werd 180 uur schoffelen geeist, tegen anderen, minderjarig, werden nog veel lagere straffen geeist, meldt de Telegraaf.

Een belangrijke reden om de, zelfs voor Nederlandse begrippen, lachwekkend lage straffen te eisen zou zijn dat deze zaak maarliefst zestien (16) maanden op zich heeft laten wachten omdat het immer incompetente OM ook nu weer te incompetent was om gewoon competent de zaak normaal op tijd af te handelen.

Bovendien is een gedeelte van de groep minderjarig en hebben de verdachten zich zelf gemeld bij de politie (maar wel pas nadat de politie de beelden van de verdachten openbaar had gemaakt en de ‘jongeren’ door getuigen werden herkend).

25 keer tegen hoofd getrapt

De verdachten zouden op Koningsdag 2016 in het gezellige en sfeervolle Arnhem gewoon zomaar voor de lol helemaal los zijn gegaan op de twee broers uit Lunteren, waarvan er eentje dus nog maar 14 jaar oud was en niets anders deed dan onschuldig op de openbare weg rondlopen

De slachtoffers werden onder andere 25 keer tegen hun hoofd getrapt, eentje liep een gebroken neus op, beiden raakten gewond en lijden nu nog steeds ernstig onder de aanval. Ze hebben een depressie en hun vader moest zichzelf laten opnemen in een crisiscentrum omdat hij het leed dat zijn kinderen was aangedaan niet langer kon aanzien.

Zowel slachtoffers als hun ouders hebben levenslang, maar dankzij deze extra schop vol tegen hun kop door het OM zijn ze, net als steeds meer burgers, hun vertrouwen in de rechtsstaat volkomen kwijt

Pikant detail is dat de extreem agressieve, gewetenloze psychopaatjes bekenden zijn van de politie in Veenendaal, waar ze vandaan komen. Ze staan daar bekend als de ‘Ellekootgroep’ die al tijden het gelijknamige Veenendaalse winkelcentrum terroriseren. Een gedeelte van de ‘jongeren’ heeft dan ook al een strafblad.

De hel Veenendaal

Meer interessants over Veenendaal dat al tig jaar door gewelddadige psychopatische ‘jongeren’ wordt geterroriseerd, uiteraard zonder dat politie en justitie daar ook maar iets tegen doen, leest u hier.

 

De verdachten:

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.