TPOok!

 
Regio

Zangverbod voor licht demente bejaarde Nijmegenaar (87)

'Je zingt verschrikkelijk vals'

Tags: ,

Buren hebben zo genoeg van het gezang van Nijmegenaar Ton Peters dat de politie de bejaarde man inmiddels een zangverbod heeft opgelegd. Volgens de politie kan Peters op een boete rekenen als hij toch nog nog eens op zijn balkon de keel opentrekt, dat schrijft het AD deze morgen. De klager is volgens Peters zelf één buurman die een jaar geleden in het complex is komen wonen.

De woningvereniging heeft de bejaarde man, samen met de klagende buurman, uitgenodigd voor een gesprek. Volgens de klagende buurman heeft hij er in een jaar nog geen dag met plezier gewoond, hij hoort het gezang naar eigen zeggen zelfs met een koptelefoon op. “Brabantse nachten zijn lang en dat soort deuntjes”, soms al om 6 uur in de morgen.

Peters is zich van geen kwaad bewust, “Ik ben een vrolijke Brabander”, zo zegt hij tegenover het AD. Hij had van de klagende benedenbuurman eerder ook al eens een briefje ontvangen. “Je zingt asociaal hard! En verschrikkelijk vals!”.

   

Steun direct Gyurka Jansen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.