Regio

Bonusquote: Groep De Mos reageert op donuts hatende PvdA-voedselpolitie Den Haag

07-08-2017 15:42

 

“Het instellen van een smaakpolitie is een maatregel die de Opperste Sovjet in haar gloriedagen had kunnen nemen, maar die niet past in een vrije democratie als de onze.

Bovendien brengt de komst van Dunkin’ Donuts banen met zich mee. Deze banen zijn keihard nodig, daar nog steeds tienduizendenden Hagenaars thuiszitten zonder baan.

Als de gezondheid van de inwoners van onze stad de PvdA Den Haag écht wat waard was geweest, dan hadden ze hun Kabinet moeten stoppen. Dat VVD-PvdA Kabinet heeft de zorgsector van A tot Z gesloopt, met het sluiten van verpleegtehuizen, het ontslaan van zorgpersoneel en vele keiharde bezuinigingen.”

 

Aldus Richard de Mos van de Haagse gemeenteraadsfractie Groep De Mos over het communistisch-totalitaire betuttelingsvoorstel van de Haagse gemeenteraadsfractie PvdA om het eten van donuts te verbieden en mensen die toch donuts eten in treinwagons af te voeren naar de goelag want vrije vestiging van vrije winkelketens in een vrije markt is niet in lijn met de heilsleer van Grote Roerganger Pol Pot. 

Via een persbericht.