TPOok!

 
avatar
   
Regio

Bonusquote: Groep De Mos reageert op donuts hatende PvdA-voedselpolitie Den Haag

Dunkin' Donuts nieuwe banenmotor voor Haagse economie

 

“Het instellen van een smaakpolitie is een maatregel die de Opperste Sovjet in haar gloriedagen had kunnen nemen, maar die niet past in een vrije democratie als de onze.

Bovendien brengt de komst van Dunkin’ Donuts banen met zich mee. Deze banen zijn keihard nodig, daar nog steeds tienduizendenden Hagenaars thuiszitten zonder baan.

Als de gezondheid van de inwoners van onze stad de PvdA Den Haag écht wat waard was geweest, dan hadden ze hun Kabinet moeten stoppen. Dat VVD-PvdA Kabinet heeft de zorgsector van A tot Z gesloopt, met het sluiten van verpleegtehuizen, het ontslaan van zorgpersoneel en vele keiharde bezuinigingen.”

 

Aldus Richard de Mos van de Haagse gemeenteraadsfractie Groep De Mos over het communistisch-totalitaire betuttelingsvoorstel van de Haagse gemeenteraadsfractie PvdA om het eten van donuts te verbieden en mensen die toch donuts eten in treinwagons af te voeren naar de goelag want vrije vestiging van vrije winkelketens in een vrije markt is niet in lijn met de heilsleer van Grote Roerganger Pol Pot. 

Via een persbericht.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.