TPOok!

 
avatar
   
Regio

Rotterdamse Club Vie gesloten na tsunami van verkrachtingen

Maarliefst elf verkrachtingen en misbruik in anderhalf jaar tijd

De Rotterdamse nachtclub Club Vie aan de Maasboulevard is op last van de burgemeester voor tenminste drie maanden gesloten. Dit omdat in de afgelopen anderhalf jaar maarliefst elf vrouwen slachtoffer werden van verkrachting of ernstig seksueel misbruik nadat ze waren gedrogeerd in Club Vie, meldt RTV Rijnmond.

Slachtoffers werden niet verkracht in Club Vie zelf maar meegenomen naar woningen en hotels daar in de buurt. Vast staat dat alle daders en slachtoffers elkaar in Club Vie hebben ontmoet.

Aan RTV Rijnmond laat de eigenaar van Club Vie weten: “Het ging drie maanden goed, maar in juli zijn er weer meldingen binnengekomen. Daarom is de zaak nu op last van de burgemeester gesloten.”

De eigenaar zegt er alles aan te hebben gedaan zedenmisdrijven in zijn zaak te voorkomen. Zelfs de uitsmijters en het beveiligingspersoneel waren voorzien van bodycams, en er was extra personeel in dienst om vrouwen veilig naar hun auto te begeleiden.

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.