TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Bonusquote: D66 Amsterdam vindt winkeliers die verdienen aan Gay Pride stom

Ondernemers moreel afpersen, ook dat kan bij D66 Amsterdam

Tags: ,

 

“Gek genoeg blijven in deze discussies de echte profiteurs van de Pride geheel buiten schot. Neem nu Albert Heijn, die via zijn to go’s en andere winkels de honderdduizenden bezoekers voorziet van bier, wijn, chips en nog veel meer. Volle kassa’s – en straten vol afval. Zonder maar 1 cent terug te geven aan de Pride of de lhbti-gemeenschap.

Daarom beste kruidenier, hotelier en feestorganisator: geld verdienen is prima, zelfs aan de Pride. Maar Pride staat ook voor emancipatie, en veel initiatieven staan of vallen met wat extra ­financiële middelen.

Laat dus de roze koopman hand in hand gaan met de dominee en doe iets onbaatzuchtigs terug voor de lhbti-gemeenschap.”

 

Toch is het knap: zo gratuit en onbeschaamd deugen om je overige gebrek aan talent te verbergen dat je het voor elkaar krijgt om op kosten van de belastingbetaler ondernemers moreel af te persen en een deel van hun winst op te eisen.

Want je homoseksualiteit etaleren in een cliché post-hedonistische exhibitionistische Amsterdamse narcistenparade onder het motto ’emancipatie’ is Het Goede Doel waaraan mensen verplicht moeten bijdragen anders mogen ze kapot, zoals zo’n beetje élke morele overtuiging van D66 Amsterdam inmiddels met veel geweld aan anderen wordt opgedrongen op straffe van sociale uitsluiting.

Jan-Bert Vroege, onthoud die naam! D66, onthoud die partij! Het logo van D66, onthoud dat logo! Voor bij de eerstvolgende verkiezingen.

Nu even wat zadelhoesjes over fietszadels trekken.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.