TPOok!

 
avatar
   
Regio

Man zomaar voor de lol neergestoken in centrum Eindhoven, op klaarlichte dag

20-jarige dader opgepakt

Tags:

Een man is maandagmiddag schijnbaar vanuit het niets neergestoken in Eindhoven. Het slachtoffer liep volgens de politie met enkele collega’s door het centrum toen hij plots werd aangevallen. Agenten waren snel ter plaatse en arresteerden de vermeende dader bij het PSV-stadion.

Het slachtoffer kende zijn aanvaller niet, stelde de politie. De dader stak de man in de Gagelstraat dan ook volkomen onverwacht in het bovenlichaam met een ,,scherp voorwerp”. Het ernstig gewonde slachtoffer slaagde erin een nabijgelegen politiebureau te bereiken. Ambulancepersoneel bracht hem vervolgens over naar het ziekenhuis.

De politie pakte na de steekpartij een twintigjarige Eindhovenaar op. Agenten namen daarbij ook het “steekvoorwerp” in beslag. Het is nog onduidelijk om wat voor wapen het gaat. De man zou bij zijn arrestatie ook de agenten hebben bedreigd.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.