TPOok!

 
Regio

Politie zoekt vermiste tieners Mikey (15) en Christel (13)

Tweetal is al dagen spoorloos

Sinds afgelopen donderdag is de 13-jarige Christel van den Berg uit het Brabantse Veldhoven vermist, zo meldt Omroep Brabant. De politie is op zoek naar de tiener en vermoed dat ze in het gezelschap is van de 15-jarige Mikey Rademaker uit Heerlen in Limburg. Afgelopen vrijdag zouden de twee nog samen zijn gezien op de Markt in Hoensbroek.

Spoorloos

Christel zou nog gewoon naar school gegaan zijn in het Brabantse Bladel, maar daarna spoorloos zijn verdwenen. Ook waar ze dan heen is vertrokken is niet bekend. Mikey zou vanuit huis zijn vertrokken en daarna zijn verdwenen. De jongen draagt een opvallende plaatjesbeugel waarvan het tweede plaatje ontbreekt. Christel heeft lang steil haar en zij droeg een lichte broek, een naveltruitje met lipjes erop van Coca Cola.

De politie is op zoek naar meer informatie over beide vermissingen en wil graag weten waar de beide tieners nu mogelijk verblijven.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.