TPOok!

 
avatar
   
Regio

Boer uit Lochem niet blij met ‘graancirkels’, eist 2000 euro schadevergoeding van vandalen

'Er gingen een paar biertjes in en het werd gezellig dus graancirkels maken'

De mannen die in een filmpje op Facebook trots poseren bij een graancirkel die ze hebben gemaakt op het land van boer Willem Post uit Lochem krijgen een schadeclaim van zo’n 2000 euro aan hun broek. Dat meldt Omroep Gelderland.

“Je maakt wel voer kapot. Als je claimt dat je het gedaan hebt, krijg je een claim van mij”, zegt Post. Hij ontdekte de graancirkels maandagmorgen op zijn land. In het Facebook-filmpje bekent buurtbewoner Stef dat hij erachter zit. “Er gingen een paar biertjes in, het werd gezellig…toen waren we aan het ouwehoeren en dachten we: kom, we gaan graancirkels maken”, aldus Stef.

Post hecht overigens weinig waarde aan de verhalen van Stef. De boer denkt niet dat hij het heeft gedaan. “Ik ben er 100 procent van overtuigd dat het als grap bedoeld is om te beweren dat ze verantwoordelijk zijn voor die graancirkels.” Toch dient hij een voorlopige schadeclaim in. “Ik denk dat ze dan hun keutel wel intrekken.”

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.