Doneer aan TPO
 

Ouders 16-jarige verdachte dood Savannah (14) doen aangifte van smaad: ‘Signaal afgeven’

Foto van verdachte met tekst 'dit is moordenaar Savannah' op Facebook

Door: , 12:19, 14 juni 2017

Foto van verdachte met tekst 'dit is moordenaar Savannah' op Facebook

De ouders van de zestienjarige jongen die vastzit in verband met de dood van Savannah, hebben aangifte gedaan van smaad. Op Facebook verscheen afgelopen weekeinde een foto van de jongen uit Den Bosch, met daaronder de tekst dat hij de moordenaar van Savannah is. Hoewel de foto direct weer van internet werd verwijderd, is toch besloten aangifte te doen.

Dat bevestigt advocaat Fleur Zijderveld na een bericht van het Brabants Dagblad. “Zijn ouders en ik hebben in overleg besloten aangifte te doen om een signaal af te geven. We weten dat deze zaak heel gevoelig ligt, maar dit is een te grote inbreuk op de privacy.”

De veertienjarige Savannah uit Bunschoten verdween begin deze maand. Haar lichaam werd een paar dagen later gevonden in het water bij een industrieterrein in Bunschoten.

Anp

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace