TPOok!

 
Regio

OM gaat in hoger beroep tegen ‘wraakvader’ die dochter bedreigende tbs’er mishandelde

10 maanden cel vindt OM nog lang niet voldoende want 'poging tot moord'

Het OM gaat in hoger beroep tegen de veroordeling van Mario Haaze tot 10 maanden cel voor het zwaar mishandelen van de 47-jarige ex-tbs’er Jack S. nadat die had voorzien op de minderjarige dochter van Haaze. Volgens het OM is er geen sprake van zware mishandeling maar van ‘poging tot moord’, meldt Omroep Brabant. Het OM had eerder zes jaar geëist tegen Mario Haaze.

Het slachtoffer had zich op Facebook voorgedaan als een 17-jarige jongen en probeerde een afspraakje te regelen met de minderjarige dochter van Haaze. Ondanks het feit dat de vader aangifte had gedaan bij de politie gebeurde er uiteraard helemaal niets waarop de vader besloot dan maar het recht in eigen hand te nemen.

De ex-tbs’er die met de minderjarige dochter probeerde af te spreken werd vervolgens zwaar toegetakeld met een schop. Hij hield twee gebroken onderarmen, een snee in zijn been en een snee in zijn hoofd aan de eigenrichting over.

Mario Haaze moest ook een schadevergoeding van 2000 euro betalen maar deze werd betaald door ene Dean Saunders die de eigenrechter ‘een held’ noemt.

Het is niet bekend of door dit hoger beroep het OM nu minder capaciteit heeft om beledigers op Facebook te vervolgen om ‘fatsoen terug te brengen in het debat’ of om Geenstijl te laten ‘verdampen want heeft geen recht op leven’.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.