TPOok!

 
avatar
   
Regio

Ook in Eindhoven dit weekeinde homostel mishandeld

Allochtone dader opgepakt en weer vrijgelaten

In Eindhoven is dit weekeinde een man van achttien aangehouden, omdat hij ervan wordt verdacht ook een homostel te hebben mishandeld vanwege hun geaardheid. De politie bevestigde maandag berichtgeving van die strekking door Omroep Brabant. In Arnhem werd dit weekeinde eveneens een homostel mishandeld. Een van die slachtoffers raakte daardoor enkele tanden kwijt.

De twee mannen, van 22 en 25 jaar, meldden zich bij agenten in het uitgaanscentrum, met het verhaal dat ze waren mishandeld. Volgens de politiewoordvoerder was er sprake van ‘rake klappen’.

Een van van de slachtoffers zegt op Facebook: “Dit is zeker niet de eerste keer; ik ben al zo vaak uitgescholden voor homo als ik De Pallaz uit loop dat ik het niet eens meer bijhoud. Maar dat het nu zo fysiek dichtbij is gekomen geeft me heel veel angst”

De verdachte is inmiddels weer op vrije voeten, maar zal zich later moeten verantwoorden, aldus de zegsman van de politie.

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.