TPOok!

 
avatar
   
Regio

Man (34) rijdt kleuter (5) aan, rijdt door, laat kleuter zwaargewond op straat creperen

Politie pakt man op, agent wordt mishandeld, meerdere agenten en geweld noodzakelijk om man te kunnen arresteren

Tags:

De politie heeft een 34-jarige man uit Breda aangehouden, die ervan verdacht wordt een vijfjarige kleuter te hebben aangereden en het jochie ernstig gewond te hebben achtergelaten. Het kindje is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is zijn toestand niet levensbedreigend.

De jongen werd aangereden in Breda op de Wensel Cobergherstraat, waar een groep kinderen aan het spelen was. Een bestuurder van een zwarte auto maakte een manoeuvre naar links, vermoedelijk om de kinderen te ontwijken, maar hij raakte met de linker voorkant de kleuter.

Even verderop zag de gealarmeerde politie de betrokken auto rijden, waarop agenten hem klemreden. De verdachte verzette zich heftig en sloeg een agent tegen het hoofd. Meerdere agenten moesten geweld gebruiken om de man aan te kunnen houden. De politie is op zoek naar getuigen en mensen die de auto voor het ongeval hebben zien rijden.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.