avatar
   
Regio

N贸g meer terreur in Goes

46-jarige man terroriseert agenten

Tags:

Lees ook: bezopen Polen terroriseren Goes.

Bij een ander incident in Goes is een agent afgelopen nacht bedreigd met de dood en die heeft daarvan aangifte gedaan. Een 46-jarige man bleef zich op straat hinderlijk gedragen tegenover agenten, schold ze uit en beledigde ze, scheen met de zaklamp van zijn telefoon in hun ogen en zei dat hij ze filmde. Na een korte achtervolging is hij staande gehouden waarna hij een agent met de dood bedreigde en intussen bleef tieren en schelden. Na een nacht in de cel mocht hij gaan, maar hij moet binnenkort wel voor de rechter verschijnen.

Anp

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.