Regio

Grote politieactie in Amsterdam

'Een lopend onderzoek'

Tags:

Op de Houtmankade in Amsterdam is de politie dinsdagochtend bezig met een grote actie. Een deel van de straat is afgezet met blauwe hekken, zowel aan de voor- als achterzijde van de straat. Volgens lokale media zijn enkele tientallen agenten bezig met de actie.

Een woordvoerder bevestigt dat de politie op de Houtmankade bezig is met ‘een lopend onderzoek’. Meer info over de toedracht kon hij nog niet geven. Hij verwacht dat er later op de ochtend wel meer informatie beschikbaar is.

(TPO/ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.