TPOok!

 
avatar
   
Regio

Dode man in auto voor Enschedese shisha-bar was beschoten

Pand van LuxXx Lounge was eerder middelpunt van incidenten

De dode man die vrijdag in Enschede op de kruising van de Brinkstraat en de Palembangstraat dood werd aangetroffen in zijn auto is een 25-jarige inwoner uit die plaats. Uit onderzoek blijkt dat op hem is geschoten, maakte de politie zondag bekend.

Opsporing

De politie wil heel graag weten met wie de man contact heeft gehad in de laatste uren voor zijn dood. De politie zoekt vooral naar een lichtkleurige auto die rond die tijd is gesignaleerd op de Madioenstraat. De politie wil ook graag in bezit komen van beelden van beveiligingscamera’s of dashcams die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

De auto met daarin het slachtoffer stond voor de shisha-bar LuxXx Lounge. Deze bar was eerder ook al in het nieuws wegens verschillende incidenten. Zo werd het pand beschoten en werd er brand gesticht. Onderzocht wordt of de gewelddadige dood van het slachtoffer iets met die incidenten te maken heeft.

(ANP)

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.