TPOok!

 
Video

Video – Politie Amsterdam geeft twee verdachten die gezicht man kapot schopten week de tijd zich te melden

Beelden te gruwelijk om helemaal uit te zenden

Tags:

De politie in Amsterdam heeft twee ‘kopschoppers’ een week de tijd gegeven zich te melden. Doen zij dat niet, dan worden daders herkenbaar in de media getoond, zegt een woordvoerder van het Amsterdams korps in het regionale opsporingsprogramma Bureau 020.

De twee zouden in september 2017 een 24-jarige man tot twee keer toe keihard tegen zijn hoofd hebben geschopt. De beelden van de mishandeling zijn zo gruwelijk dat justitie heeft besloten ze sinds vrijdag alleen gedeeltelijk uit te zenden.

De man liep een gebroken kaak, gebroken tanden en een scheur in zijn neus op. Zijn gezicht is kapot geschopt, aldus politiewoordvoerder. De daders gaan er na de mishandeling nog niet meteen vandoor. Een van de daders lijkt zelf ook gewond. Daarom houdt de politie er rekening dat voorafgaand aan het incident nog iets heeft afgespeeld.

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.