Nog

tot 30 januari

avatar
   
Regio

Doorrijdende poging tot wegmoordpleger Eindhoven opgepakt: dakloze man (29) met verlopen rijbewijs

Als dat geen snoeiharde voorwaardelijke taakstraf wordt...

Tags:

Een 29-jarige man is zondagmiddag opgepakt in verband met een aanrijding zaterdagavond. Hierbij werd een 45-jarige fietster uit Eindhoven aangereden door een auto, die daarna doorreed. De vrouw werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht, maar verkeert inmiddels niet meer in levensgevaar, meldt de politie.

De politie was in de zoektocht naar de dader al gestuit op een auto die mogelijk betrokken was bij de aanrijding. Het beschadigde voertuig stond op de Boschdijk. De 29-jarige man, die geen vaste woonplaats heeft, kwam al gauw in beeld als verdachte. Hij meldde zich zondag zelf bij de politie. Onder meer uit verhoor moet blijken of hij inderdaad de bestuurder van de auto was. Het rijbewijs van de man was al enige tijd verlopen.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.