avatar
   
Regio

Door Palestijnse terrorist belaagd Amsterdams joods restaurant HaCarmel opnieuw doelwit terreur

Ramen besmeurd

Tags:

Het Joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam waar vorige maand de ramen werden ingegooid door een man uit Syrië, is afgelopen weekend opnieuw belaagd. De ramen van de eetgelegenheid werden volgens de eigenaar besmeurd, meldt de Telegraaf.

Wie de ramen heeft besmeurd, is niet duidelijk. Het restaurant is volgens de eigenaar wel vaker doelwit van vandalen. Het jongste incident is bekend bij de politie, maar er is geen aangifte gedaan, zei een woordvoerder. De politie roept de eigenaar op alsnog aangifte te doen.

Anp

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.