TPOok!

 
avatar
   
Regio

Gratis naar concert voor inwoners Rotterdam

Rotterdams Philharmonisch Orkest bestaat 100 jaar

Tags:

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest nodigt volgend jaar vanwege het honderdjarig bestaan inwoners van de stad gratis uit voor concerten. Tijdens alle optredens van het orkest in concertgebouw De Doelen worden honderd stoelen vrijgehouden voor inwoners. Bij elk concert is een andere wijk uit Rotterdam aan de beurt.

,,De intentie hierbij is dat iedereen de pure emotie van de symfonische muziek kan voelen en erdoor geraakt kan worden”, liet het orkest donderdag weten. Geïnteresseerden kunnen zich online inschrijven. Via loting wordt besloten wie gratis naar binnen mag.

,,We mogen dan al sinds 1918 het orkest van deze stad zijn, met sommige Rotterdammers hebben we nog niet kennisgemaakt. Die mogelijkheid geven we tijdens ons jubileumjaar”, aldus directeur George Wiegel.

 

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.